Шарнира на долния ляв носач е разбит от доста време и считам, че едва ли ще може да се рециклира, скоро време няма да се учудя и ако излезе. И тъй като съм го закъсал финансово търся най-евтиния варянт за покупка на един долен носач. За сега знам че най-евтиния е 180 лв. Ако някои се сеща за друга опция, нека пише, държа да не е комплект а да може да се купи единична бройка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Долен носач
Collapse
X
-
Занеси носача да ти напълнят болта за 10-на лева,да закрепиш положението.Решението е временно,но ти това търсиш.Някои колега от София да каже кой се занимава с рециклиране на болтове.Успех в начинанието.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
-
Първоначално публикувано от sasho156 Покажи съобщениеШарнира на долния ляв носач е разбит от доста време и считам, че едва ли ще може да се рециклира, скоро време няма да се учудя и ако излезе. И тъй като съм го закъсал финансово търся най-евтиния варянт за покупка на един долен носач. За сега знам че най-евтиния е 180 лв. Ако някои се сеща за друга опция, нека пише, държа да не е комплект а да може да се купи единична бройка.
От Пловдив съм,ако искаш може да ти пиша утре как е положението,цената ще бъде,каквото ти е изгодна на теб
Чакам предложение
Comment
-
Първоначално публикувано от viksana1912 Покажи съобщениеЗдравей колега,продавам алфа 156 на части,та все още е всичко по нея.Ако искаш утре мога да ударя едно око на шарнира и носача за по-сигурно в какво състояние са,но са в добро.
От Пловдив съм,ако искаш може да ти пиша утре как е положението,цената ще бъде,каквото ти е изгодна на теб
Чакам предложение
Иначе благодаря за офертата.
Comment
Comment