Известие

Collapse
No announcement yet.

Долен носач

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Долен носач

Шарнира на долния ляв носач е разбит от доста време и считам, че едва ли ще може да се рециклира, скоро време няма да се учудя и ако излезе. И тъй като съм го закъсал финансово търся най-евтиния варянт за покупка на един долен носач. За сега знам че най-евтиния е 180 лв. Ако някои се сеща за друга опция, нека пише, държа да не е комплект а да може да се купи единична бройка.

Занеси носача да ти напълнят болта за 10-на лева,да закрепиш положението.Решението е временно,но ти това търсиш.Някои колега от София да каже кой се занимава с рециклиране на болтове.Успех в начинанието.
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Рециклирай го колега аз вече 2 год карам с рециклирани носачи и долни и горни и не са мръднали.Цената е на половината на нов носач.
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Аз съм на същото мнение....нов носач -никога.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от sasho156 Покажи съобщение
          Шарнира на долния ляв носач е разбит от доста време и считам, че едва ли ще може да се рециклира, скоро време няма да се учудя и ако излезе. И тъй като съм го закъсал финансово търся най-евтиния варянт за покупка на един долен носач. За сега знам че най-евтиния е 180 лв. Ако някои се сеща за друга опция, нека пише, държа да не е комплект а да може да се купи единична бройка.
          Здравей колега,продавам алфа 156 на части,та все още е всичко по нея.Ако искаш утре мога да ударя едно око на шарнира и носача за по-сигурно в какво състояние са,но са в добро.
          От Пловдив съм,ако искаш може да ти пиша утре как е положението,цената ще бъде,каквото ти е изгодна на теб
          Чакам предложение

Comment

Първоначално публикувано от viksana1912 Покажи съобщение
            Здравей колега,продавам алфа 156 на части,та все още е всичко по нея.Ако искаш утре мога да ударя едно око на шарнира и носача за по-сигурно в какво състояние са,но са в добро.
            От Пловдив съм,ако искаш може да ти пиша утре как е положението,цената ще бъде,каквото ти е изгодна на теб
            Чакам предложение
            Бих ти приел офертата ако можех, но за момента се оказа че от никъде няма доходи. Така че ще трябва така да я карам за сега.
            Иначе благодаря за офертата.

Comment

Реших проблема колеги, изпаднаха пари и сложих долни TRW сега се надявам скоро да не се обадят, темата може да се затваря

Comment

Сега си рециклирай старите и забравяш за долни носачи повече.Аз така направих.Сега си имам горни и долни рециклирани в готовност.
                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Старите носачи бяха и след удър на цариградско с 120 в мантинела (от бившата), те бяха колкото да закърпят положението докато събера пари за други.
                  Но мерси за идеята, това ще го направа като тези се разтропат след време.

Comment

Working...
                  X